Festival Loka: Stand up Vid Valič in Ivan Šarić

V petek, 3. julij ob 21.00 nas na Loki čaka prvi Standup v sklopu dogodkov Festival Loka

Po uspešnih prvih dogodkih nas bosta na terasi Gostišča Loka nasmejala Vid Valič in Ivan Šarić.

Vid Valič dela kot komik, igralec in improvizator že od svojega 15 leta. Kot stand-up komik je večkrat nastopil na Festivalu Lent, festivalu Trnfest, samostojnem festivalu Stand-up komedije Panč, kulturnem večeru Majskih iger in Kamfestu, vsakič kot ”nosilec” večera.
Bil je proglašen za najboljšega stand-up komika v slovenski verziji tekmovanja Last comic standing v Kud-u France Prešeren. Bil je tudi redni igralec v oddaji Štafeta mladosti na RTV, širši javnosti pa je poznan kot voditelj oddaj Slovenija ima talent, X Faktor ter Vid in Pero show.

Ivan Šarić je zablestel kot voditelj televizijske hiše MTV Adria, kjer je navduševal s svojo sproščenostjo in komičnimi vložki. Z nastopi v živo prepriča tudi najbolj zahtevnega obiskovalca, v Sloveniji pa nastopa skoraj več kot v rodni Hrvaški. Trenutno je najbolj zaposlen z vodenjem oddaje Hrvatska Traži Zvezdu.
Ivan rad postreže s svojo verzijo črnega angleškega humorja, umeščenega v vsakodnevno dogajanje ljudi, ki živijo v Dalmaciji in okoli nje. V svojih nastopih rad improvizira, poznan pa je tudi po pristnem stiku in komunikaciji z občinstvom.

Vstop prost.

Dogodek med drugim obeležuje 650 let Novega mesta.